Avís legal


1- Condicions generals
Aquestes condicions generals, regulen l'ús del servei de la web www.bcncentrenegocis.com de caràcter comercial. La utilització de la web atribueix la condició d'usuari de la pàgina web i expressa l'adhesió de l'usuari a totes i cadascuna de les condicions generals en el mateix moment en què l'usuari accedeix a la web. En conseqüència, l'usuari ha de llegir atentament aquestes condicions.

2- Objecte
Mitjançant la web www.bcncentrenegocis.com. facilita als usuaris l'accés i la utilització de diversos serveis i continguts. www.bcncentrenegocis.com es reserva el dret de modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i la configuració de la web, així com també es reserva el dret de modificar o eliminar els serveis i utilitats prestats, amb o sense format comercial. Qualsevol logotip o referència a marques registrades són dels seus respectius propietaris. www.bcncentrenegocis.com els utilitza en coneixement de causa.

3- Condicions d'Accés
La web de www.bcncentrenegocis.com és totalment gratuïta per als seus usuaris. No obstant la utilització de certs serveis i / o enllaços poden quedar supeditats a normatives i condicions d'ús dels seus respectius propietaris. www.bcncentrenegocis.com no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il.lícit de la informació apareguda a les pàgines d'Internet de www.bcncentrenegocis.com. L'usuari es compromet a utilitzar els serveis o continguts exclusivament per al seu ús personal, i a no realitzar una explotació comercial dels mateixos. Les pàgines d'Internet de www.bcncentrenegocis.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que www.bcncentrenegocis.com no pot controlar. Per tant, www.bcncentrenegocis.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de www.bcncentrenegocis.com o els seus llicenciants.
Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés i per escrit de www.bcncentrenegocis.com

4- Avís legal


LSSICE INFORMACIÓ GENERAL RELATIVA bcncentrenegocis.com
• Titular: Ribé Àrea-51 S.L.
• Direcció: Benet Mateu 38, 08034 Barcelona
• Contacte: info@ribe.cat
• Dades registrals: Registre Mercantil de Barcelona, Full B69408
• N.I.F. B08463341

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l'informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de bcncentrenegocis , amb la finalitat de poder prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores d'aquests serveis. Finalment l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les seves dades de caràcter personal en info@bcncentrenegocis.com o en Benet Mateu 40, 08034 de Barcelona.